onsdag, mars 14, 2012

Korea!

Nå som jeg først er i Korea og mange er nysgjerrige på hvordan det er så tenkte jeg det var på tide å gjenopplive bloggen og bruke den til noe annet enn å ha ønskelista mi på ;)

Etter en lang og lite minneverdig flytur og en bussreise på rundt fem timer så kom vi endelig frem til templet vi skal være på frem til i morgen (fredag, koreansk tid).
Dagene her er lange da det er vekking allerede klokken 0400, og deretter tid for å gå opp en lang og bratt bakke for å ha chanting, meditasjon og  enten gåmeditasjon jogging. Så er det frokost og etterhvert morgentrening, i den grad man kan kalle det morgentrening når man har vært oppe siden fire og treninga er kl. 0830.
I går så gikk det slag i slag med 108 bukk, tur i skogen, lunch, prøving av bueskyting, og i tillegg så tror jeg vi ble endel av den oppvisninga som de har hver dag her. Den var forøvrig helt utrolig!De har ganske bra med spenst og har nok tøyd litt denne gjengen ;)


I går kveld hadde vi også en superflott trening med masse sparking og også testing av hoppspark, men vi så kanskje ikke heeelt ut som han på bildet. Heldigvis fungerte beina veldig bra i går og strekken som har vært veldig tilstede i hele vinter kjentes mye bedre ut. Hurra!

Så ja. Flere bilder og sånn kommer senere. Nå skal jeg benytte anledningen til å hvile litt før det er på'n igjen. :)

Ingen kommentarer: