lørdag, mars 24, 2012

Ferdig med trening!

Siden sist har det skjedd mangt og meget.
For å ta det i rekkefølge så reiste vi da fra templet i Daewonsa en eller annen dag på veg til folkelandsbyen Naganeupseong. På veien dit så var vi innom en teplantasje hvor vi hadde en liten runde rundt og deretter gjøre unna litt shopping i souvernirbutikken der. Ganske imponerende hvor mye rart de har der, og utrolig hvor mye de lager med grønn te. De hadde også grønn te-is. Jeg kjøpte ikke, men fikk smake av noen og det smakte sånn passe :p


Etter teplantatasjen så fortsatte vi til folkelandsbyen. Den består da av svært moderniserte leirhytter med stråtak. Her skulle vi altså bare sove og slappe av en natt før vi skulle reise videre og trene mer. Her hadde de også veldig god is. Noe jeg føler denne køen beskriver ganske godt.


Under: slekt med is!
 
Om kvelden var vi på restaurant hvor vi kunne grille maten vår selv, og det var veldig mange lykkelige mennesker som endelig fikk seg kjøtt etter å ha levd en ukes tid på vegetarmat. Dagen etter var det også tur på sightseeing og vi gikk blant annet en liten runde rundt på området og oppå muren som omringer byen.
Brifebilde fra muren med utsikt til landsbyen:


Jonas som gjør en hederlig innsats på å hoppe over porten (sier vi)




Etter folkelandsbyen så dro vi videre for å trene Kouksoundo på et eller annet skikkelig øde sted. På dette stedet fikk vi utdelt ganske grelle drakter og hadde ellers relativt variert trening. Dagen begynte med en gåtur opp fjellet. Vi hadde også endel liggende avspenning og pusteøvelser i tillegg til litt tøying på formiddagen. På ettermiddagene så gikk det i kampkunsttrening, litt annerledes enn det vi er vant med, men ganske allright. Vi lærte også to-tre mønster som var gaske kule og gå. Ett av disse mønstrene gikk vi også ved et nydelig vann under morgenturen vår den andre morgenen.Vi begynte også å merke under dette oppholdet hvor slitne vi var. Særlig den andre dagen. Det hadde sitt utslag i endel festlige bilder og diverse ukontrollerte latteranfall og ikke minst store mengder sjokoladespising. Men de skal ha for at de gjorde det litt bedre når vi fikk jordbær siste kvelde! Siste dagen hadde vi ogå oppvisning/konkurranse og den vant gruppa mi. Jeej!

Jeg tror rett og slett vi lar bildene tale for seg...






Så etter en liten tur på et museum i Gongju dro vi videre til den lille byen Yeonggwang hvor vi nå befinner oss for å lære litt dans og tromming. I denne byen så har vi allerede rukket å møte ordføreren som også tok oss med på kinesisk restaurant og vi fikk helt fantastisk god mat. Og med det tror jeg dere er ganske godt oppdatert. Spørsmål tas i mot om man har det.Avslutter med et gruppebilde og et spisebilde.


Ingen kommentarer: